lördag 28 februari 2009

Med återkomsten nära stundande

Kära kamrater!

Det är med stor glädje och lättnad jag noterar att det är knappt ett dygn kvar tills jag påbörjar min resa tillbaka till Ön. Lyckan sprider sig bubblande som kolsyra genom min kropp. Snart är jag där! Hemma! För det känns som hemma. Med skolan, med er, med musiken. För första gången i mitt liv känner jag att jag verkligen har någonting att längta till. Mycket av det är er förtjänst. Tack! Ni är fantastiska.

Jag är sjukt taggad inför nästa vecka. Det känns mycket nervöst att agera ljudtekniker, men med lite tur kanske jag kan få vara muppen som springer omkring kring scenen och viftar med armarna för att signalera volymreglering på medhörning etcetera? Jag tror inte att jag är riktigt redo för att vara Big Boss framför spakar, knappar och reglage än. Förhoppningsvis kommer det självförtroendet att dyka upp any time soon. Jag väntar ivrigt. Det är nästan så att det spritter i mig vid tanken.

Dagens musiktips är Ray LaMontagne. Han är en mycket kompetent musiker. Just nu snurrar hans låt Jolene i iPoden nästan mer än jag vill erkänna (det känns lite pinsamt att snöa in så fullständigt, liksom). Om ni inte har hört honom tidigare är det dags att sondera YouTube! Han har för övrigt gjort en mycket fin duett (kallad Duet, passande nog) med Rachael Yamagata, en annan fantastisk musiker som även hon förgyllt mitt sportlov. Här sänder jag ett extra litet tack till Emelie, som presenterade mig för henne. Tack, Emelie!

Paul vare med er goda kristna!

måndag 23 februari 2009

Gäster på Rindi

Hej!
Vi kan skriva upp 20 gäster på Rindi. :) Vi ska ge dem en lista med namn och telnr på våra gäster. Så alla kan ju ta med två var nu om man vill. Vi får prata mer på måndag i skolan.
Puss och Kram från Miranda

lördag 21 februari 2009

Spelning på Rindi & Fenix, och lite om min kattkompi

Hej!

Vi ska ju spela på Rindi lördagen 7 mars. Tänkte bara informera mina kära klasskamrater om att vi i banden kan ta med en gäst var att skriva upp på gästlistan. Jag har frågat om det skulle vara möjligt att ta med några fler, och väntar på svar och hoppas på det. Det vore ju jättekul om så många som möjligt kan komma!
Men hur som helst, lova inte för många att vi ska fixa in dem innan det är bestämt hur många vi kan ta med. Alla kan ju lova en plats åt varsin person, och sen får vi se hur vi gör om det blir så att vi kan skriva upp fler folk, vilket vi får hoppas!
Om det är någon som känner någon som har studentleg så får ni jättegärna fråga dem också om de kan hjälpa oss att skriva upp folk ifall det skulle behövas.
Jag återkommer med mer info när jag vet mer!

Hoppas i alla fall att ni alla har ett superbra lov och att ni får vila er och ha det jättebra. Jag ska åka till Uppsala i morgon, men är kvar i Fårösund nu och håller på och tvättar.
Jag blev jätteglad nyss för Harry ringde mig och berättade att hon hade sett mig gå upp för trappan till min lägenhet, och sen hade hon sett en liten katt följa efter mig :DDD Gulligt va!

Tänkte också berätta att det gick bra på min spelning på Fenix (Ungdomens Hus i Visby) i torsdags och att det är så himla mysigt där. Jag spelade fyra låtar, varav två är nyskrivna så det var kul att få köra dem inför publik.

Tove som gick ella förra året var också där och spelade och var jättebra, och så var det två killar som spelade svensk pop (Alderaan) som var duktiga, jättebra texter.
Alida, Sara och Josefin från skrivarlinjen läste dikter och det var kul att få höra eftersom jag missade deras uppläsningskväll i onsdags.

Jag satte upp affischer på Fenix inför vår spelning 4 mars som vi ska ha där. Sen var jag i stan också och skulle sätta upp lite affischer och blev jätteglad när jag såg att någon redan hade gjort det på flera ställen. Ni är bäst ♥

fredag 20 februari 2009

Hej

Tänkte bara skriva att jag blivit en tönt och skaffat en blogg!
Hoppas alla får ett bra lov!
Jag kommer sakna er!

Melina

torsdag 19 februari 2009

Stolpskott!!!

Idag har jag namnsdag! :)

Getting it together!


Idag hade vi alltså vår sista ensemble innan lovet.
Jag bävade lite i och med att det gick sådär igår. Men, vi satte alla låtarna!! Så jäääkla skönt! Äntligen liksom!

Annars då? Jo jag satt uppe till två och skrev en fjantig låttext. Den gillades, så det är ju bra men det kändes jättetöntigt när jag skrev den. Har bara skrivit en vers.

Strängarna har satt sig som en smäck på gitarren och man behöver knappt stämma den innan man börjar spela. Kommer sakna min akustiska nu när jag åker hem, det är elgitarren som får följa med mig hem.

Har tänkt på en sak, jag har ca två timmars väntetid på Bromma. Törs man sätta sig då och spela gitarr, jag skulle verkligen behöva spela swing-delen 100 gånger på lovet så det kan ju vara en bra början liksom. Men jag funderar om jag törs sätta mig bland folk och pilla på strängarna... Tror jag är lite för feg för det faktiskt.

Ikväll ska jag städa klart, packa, gå på ICA. Det borde inte ta lång tid men det blir lätt att jag fastnar framför datorn när jag har massa andra saker att göra.

/Lina

Det dåliga bildbehandlingsprogrammet till trots

Ja, Lina bad ju mig att lägga upp affischerna som jag förfärdigat inför våra stora turné vecka 10. Det var ett jävla jobb med dem, skall jag be att få meddela. Ni kan inte tänka er hur otrevligt det är att sitta och mögla i Photoshop Elements (som man i princip inte kan göra någonting med) när man är van att det går bra och undan med PSP9. Nåja. Detta handikapp till trots tycker jag ändå att alla tre blev ganska lyckade. Speciellt den vi valde som turnéaffisch (ni ser den överst av tre nedan); den hade jag roligast med eftersom jag fick tillfälle att lägga in lite ledtrådar till Pauls ickevarande. Jag kan avslöja att det är sex stycken. Hur många hittar du?





För övrigt hade vi ett slags genrep idag. Det gick väl sådär - bland annat slog Gabi av en trumpinne, och när vi skulle köra Fell on black days en sista gång kukade allting upp sig totalt. Det var ingen bra känsla att sluta i, men jag tror att det kommer att lösa sig. Kanske är det faktiskt till det bästa att vi har en veckas lov nu. För då får man tid och utrymme till att smälta allt, öva lite på egen hand, fundera över showen... ja, satan ja, showen.

Jag hatar att showa. Eller, nej. Hatar är nog ett väl starkt ord för känslan jag hyser inför detta obehagliga måste. Men jag kan verkligen inte det där. Jag kan bjuda på mig själv, det är inte det som är problemet. Jag är inte så pretentiös att jag inte inser att man rentav måste bjuda på sig själv om man skall kunna fungera i musikbranschen. Men det är en utmaning. Jag känner mig liksom bara löjlig. Lite småpatetisk sådär.

Imorgon lämnar jag ön för Bästkusten och jag känner inte någon vidare entusiasm inför detta faktum. Dock tar jag med mig en uppgift från the one and only Katharina, som nog bör hålla mig såpass sysselsatt att jag slipper tänka på att jag har fastlandsmark under mina fötter: en upptempolåt, shuffle- och baktaktskänsla, på gitarr stämd i DADGAD. Jodå. Jag bad ju faktiskt om en utmaning.

onsdag 18 februari 2009

Upprepning

Jag har ju en egen blogg också. Tänkte att folk kanske bara läser denna så jag passar på att kopiera lite från min blogg och lägger in här:

Idag har vi repat med "Den Andra Ensemblen" Lite panik faktiskt om jag ska vara ärlig. Vi har ju alla låtarna, alltså vi kan spela igenom dom, men det har inte riktigt satt sig dendär känslan.. På en av låtarna har känslan kommit och det är på gång på en till men sedan är det ju två låtar till som skulle behöva lite feeling. Men vi får hoppas att ett lov på en vecka gör susen.. (Önsketänkande?)
För övrigt har jag ju införskaffat mig ett nytt axelband till el-guran. Eller nytt och nytt, jag hade ju inget sen innan. Problemet med detta axelband är att det är för kort. Jag vill ha gitarren fett långt ner då vi spelar den typen av låtar då det passar. Har den på lägsta nu, och det hade funkat å ha den lägre ändå, men det får gå såhär. Ingen dansbandsstil här inte.. Eller hur Emelie? =)


Jag och Emelie strängade för övrigt om min gitarr idag. Det var inte det lättaste kan jag meddela! Jag satte mig när vi hade haft teori och fick lite assistans av Lotta, men hon hade inte riktigt tid att hjälpa mig så jag satt och pillade med detdär själv. Efter ett tag kom Emelie ut (då har det alltså gått ungefär en timme i och med att Emelies lektion också var slut) Jag satt och jävlades med B-strängen sjukt länge, sen när vi hjälptes åt fortsatte den att jävlas! Jag är verkligen glad att Emelie ville hjälpa mig med detta projekt! Till slut fick vi till det, det blev kanske inte lika fint kring stämskruvarna som när Lotta gjorde det, men det kommer funka och det är hur det låter som spelar roll inte hur det ser ut =)


P.S. Ni som inte spanat in min blogg, gör det här!

The Royal Backdrop


Detta är vår fina backdrop som vi gjorde igår! :)

tisdag 17 februari 2009

Liv!

Vilka jäkla jäkla fina affischer du har fått till!!
Lägg upp dom här så ALLA får se!!

Idag har det inte hänt så mycket.
Den Andra Ensemblen har repat ikväll, det gick bra och alla fick i läxa att lyssna in swing-grejen på The Ocean. Och Melina (eftersom det inte är någon sång på den biten) fick i uppgift att lära sig dansa swing tills imorgon. Det kommer bli festligt =)

Ikväll var det stjärnklart och när jag och Y gick hem uppkom en liten diskussion. Läs mer om den här.

Gnatt kära vänner!

måndag 16 februari 2009

Kolla in den nya bannern!

Japp bilden är uppe.
Jag ser ut att vara skitirriterad på Melina. Haha! Annars var den ju nice, Emelie ser ju till och med ut som en människa och inte ett mongo! =)

Gratulerar!

Vinnaren i bandnamnstävlingen blev Ylva, som kom på det eminenta namnet "Den Andra Ensemblen"


/Lina med Den Andra Ensemblen

Måndag...

Nu är det sista veckan innan sportlovet och min ensemblegrupp (The Royal Association...) håller på och finslipar det sista på låtarna.

Jag har skrivit klart min låt som jag fick i uppgift av vår lärare Katharina att skriva på piano, och bara använda mollackord från kvintcirkeln. Jag är nöjd med den, så det känns bra.

Igår hade jag tänkt sitta några timmar vid en dator i skolan och pyssla med logic och göra ett arr till min förra låt.
Men istället blev det bråk på skolan, och jag blev kallad massa fula saker och kränkt så jag kunde inte alls koncentrera mig sen.

Jag är ändå stolt att jag stod upp för mig själv och satte en gräns, jag sa till att jag tyckte att jag hade blivit respektlöst behandlad. Det hade jag nog inte gjort för ett halvår sen. Det finns saker här som har förändrat mig, tror att det beror mycket på att vi har läst genus och om kvinnors historia, och dessutom att man måste lära sig att vara ärlig och rak och kunna säga vad man tycker när man ska jobba ihop med andra och göra grupparbeten och spela ihop. Jag känner att jag har blivit en starkare människa och kan erkänna ett större värde hos mig själv.

Min klass har i alla fall varit helt underbar och jag har blivit kramad, tröstad och stöttad. Jag har haft många att prata med och det har gjort att det hela känts lite lättare. Det känns så himla mycket bättre att veta att jag är inte ensam.
Även om jag är rädd för att det ska bli mer bråk, så är jag stolt över mig själv och oändligt tacksam till min fina klass, ni underbara människor och starka tjejer. ♥

fredag 13 februari 2009

PA-teknik FTW

Idag hade vi genomgång av nya PA:t med en synnerligen eminent gästlärare, Christian Frost. PA är kort, som ni kanske eller kanske inte vet, för Public Address - alltså ett samlingsnamn för det vi behöver för att nå ut till vår kära publik: såsom högtalarsystem, mixerbord, et cetera. Det var väldigt givande, och roligt att få praktisera lite! Skönt också att få allting förklarat i detalj och från början. Då kan liksom alla små pusselbitar av information och kunskap som man samlat sedan september förra året falla på plats på ett trevligt och åskådligt vis.

Gabis trumset lät fantastiskt idag, det var uppmickat på ett optimalt vis och ljudet fick det att hoppa till i hjärtat av lycka. När baskaggen bultade hål i bröstkorgen på mig kände jag verkligen den där känslan som kommer lite då och då till en - i ett rus - fan, vad jag är lyckligt lottad och jag hör verkligen hemma här - det är den bästa känslan i världen.

Så ser man sig omkring i rummet, ser glädjen i sina vänners ögon, känner igen den, vet precis hur den känns, hur den fyller en, och i den stunden vill man bara omfamna hela världen. Tack för att ni finns.

Tänk ändå, att det kan vara såhär bra.

Ps. Ylva, som skar sig på en kniv i kafeterian igår när hon skulle klyva äpple: "Om jag inte hade haft de här förhårdnaderna på fingrarna hade det bara sprutat blod åt alla håll nu!" Se? Musiken räddar liv! Ds.

torsdag 12 februari 2009

Jag Vill Jag Vill Jag Vill!



Jag vill vill vill heta Den Andra Ensemblen, snälla!

Har haft en alldeles förträfflig dag och kväll!
Gillade att det slutade med lite kristen sång så här på kvällskvisten haha!

Ska dela den med er som Liv lärde oss;

Gud är god mot mig
Gud är god mot mig
Han ger mig mat
Fast jag är lat
Gud är god mot mig.

Tack för mig!

Bruksensemble, vi gillar't!

Idag har jag upplevt den i särklass trevligaste bruksensemblelektionen någonsin. Vi var alla lite osäkra på den där låten vi valt och spelat för en vecka sedan - förutom Emelie, som ju på något vis verkar ha trummorna i blodet - så vi improviserade lite grann istället. Det var fantastiskt! När vi kände att vi tagit den låten så långt som vi kunde spelade vi bland annat techno i sann, tysk Scooteranda, en åttiotalsdänga om Paul (Paul is dead... buried him six feet down. Paul is dead... where no one will ever find him. Och så vidare!) och mycket annat som nog mest korrekt kan benämnas som festligt.

Vi tappra medlemmar i The Royal Association repade dessutom i lilla ensemblerummet. Spännande. Det var som Ylva sade - bara rummet fylldes upp av Gabis (se bilden) eminenta närvaro kändes det liksom inte riktigt lika kreativitetsdödande att vistas där. Det kändes faktiskt helt okay att det var så litet, trångt och unket. Man kände ändå att ja fan, här får vi något uträttat! Vi satte sticket till Fell on black days - wow -, sedan gick det väl lite sisådär med takten på The past recedes, men det är en annan femma. Känns ändå som att vi ligger rätt bra till tidsmässigt. Vi rockar ju. Det är bara att ha förtröstan och lita på vår förträfflighet!

Paul vare med er!

Livet är hårt som gitarrist...

Inte nog med blåsor på fingrarna. Igår när jag skulle packa ner min gitarr i fodralet (fodralet är på snudd för litet så man måste brottas lite innan det går) anyway så stack jag mig på en sträng och började blöda!
Det är mycket man ska va me om som gitarrist...
Fick däremot en snillerblixt när jag kom hem. Tänk er en plutt smältlim på änden av varje sträng. Smältlim är för övrigt en av dom bästa uppfinningar jag vet, plus att man använder en pistol när man jobbar med det gör det ju bara såå coolt. Har dock lärt mig en läxa när det gäller smältlim. Uch, det var en jobbig läxa. Jag satt och lekte med smältlimspistolen och hade suttit ett bra tag så den var väldigt väldigt varm. Sprutade i en klutt lim i ett glas med vatten, väntade några sekunder och la dit fingret. AJ! Det värsta var ju att det inte gick att få bort, det limmades ju fast på mitt pekfinger. Kommer ihåg att jag hade problem att köra moppe dagarna efter, för jag kunde inte hålla in kopplingen ordentligt.
Men nu är jag äldre och förhoppningsvis lite smartare.
Skrev dessutom en liten trudelutt om mitt problem. Den går i dur, det är inte så ofta man skriver i dur har jag fått höra. Den handlar om min pappa och att han kan laga saker åt mig. Får se om jag orkar skriva klart den =)
Over and out
//Lina

onsdag 11 februari 2009

Hej Benny banan!
jag vill fan få häng på det där med growlandet. Körde med Harry
någon kväll och det var niceO! Provar gärna mera .

Ska detta länkas till skolan? Men jag trodde vi skulle prata s-k-iiii-t och sånt som matchar min precisa humornivå..?

Jag vill ha spprrriit i helgen, kom med till Visby Benny vettja.. Och ni andra älsklingar!

Lets build a snowman

Fick lite påpekande över min okompletta redogörelseförmåga i förra inlägget. Anledningen till att jag undrade ifall nån var growl-sugen var inte för att jag själv skulle känna mig lite mindre ensam i mitt pinsamma försökande, utan grejen var att jag håller på med en liten sång där nån form av growling skulle kunna vara intressant att använda sig av...så om nån skulle tycka att det var festligt att growla en liten ramsa så skulle det vara grymt!

Over and out. Twist and shout.

GoderAfton!

Alltid lika spännande att skriva nånting här!
Jag vill ju gärna komma på nått hemskt festligt att skriva..men det verkar aldrig komma något..

Tänkte mest bara berätta att jag är speedad som en liten liten ekorre just nu! Har spelat den ljuvligaste låten nu med Lina, Black Rose med Thin Lizzy. Heeelt galet roligt!! Och jag kan inte säga tack nog till Lina som hjälper mig så otroligt mycket! Så Lina;

TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK TACK!!:)

Vi kommer alla rocka ihjäl oss och jag gillar det!

Mycket att göra

Det finns en hel del att göra just nu om man heter Lina och går på Ella.
Man kan:
  • Mixa en låt i Logic
  • Skriva klart en påbörjad låt
  • Skriva en vers och refräng på en ny låt
  • Träna på ett solo (från helvetet)
  • Träna på ett annat solo (från himlen)
  • Skriva logg
  • Spela alla låtar i ensemblen.

Det är väl bara att sätta igång istället för att sitta här och klaga liksom.

Ska faktiskt träna på solot från himlen med Emelie senare ikväll. Det är så roligt att spela gitarr med henne. Jag blir alltid på sånt festligt humör =)

Over and out //Lina

Pianolåt

Hej.
Snart blir det salsalektion i cafeterian med skrivarlinjens gästlärare.
Idag har jag påbörjat min nya låt som jag skriver på piano. Det har gått jättebra och jag känner mig väldigt inspirerad.
Alla bokningar är klara inför vår kommande turné vecka 10, när vi kommer att spela här i Fårösund och även åka till Visby och till Hemse som ligger på södra Gotland.
Blessings till min fina klass. ♥

RASDFOP FTW

Hur bör man yttra sig här? Kom på att om denna här bloggen är lite smått officiell och ska länkas till från skolans hemsida etc bör den kanske vara någorlunda anständig. Måste man vara politiskt korrekt? Får man skryta, ljuga och svära? Jag känner mig förskräckt. Man får iallafall prata så mycket man vill om avlidna f.d. bandmedlemmar har jag förstått. (tihs eht si luap)

Jag ska annonsera lite! Någon som känner att det här med growling är deras kall i livet? Själv försökte jag lite igårkväll men lät mest som en förbannad, nerspeedad satanist-Kalle anka. Jag får passa på den biten. Besvikelse. Nån som vill och har the guts?

Over and Out

Angående Logic

Jaha. Så sitter man där igen. Framför en dator i teorisalen. Med en uppgift som skall vara klar om lite mindre än en vecka. Men man litar ju på att det skall gå bra. Man har ju sina anteckningar.

Kan det verkligen vara så svårt att arra en låt? Man har ju ett spår att starta med, gitarr och sång. På samma kanal, visserligen, men hur mycket problem kan det egentligen innebära? Och man har ju redan fixat med crossfade och saxat, så då borde det ju egentligen bara vara att köra på. Man vet ju ungefär hur det skall låta. Lite intro med en loop som man kan fixa en volymåkning till. Viola på refrängen eller varför inte cembalo, när man ändå är igång med samplern? Och så reverb. Man vill ju inte försitta chansen att höra hur låten skulle kunna låta om den spelades på en fotbollsstadion. Men... vart i helvete finns reverbinställningen?

Varför fungerar varken crossfadeverktyget eller saxen på midispår?
Varför ger sustainpedalen motsatt effekt mot vad den skall?
Och varför, varför lägger man till en ganska betydande hjälpsökningsfunktion i ett såpass komplicerat program som Logic om det ändå bara kan berätta vad reverb är för något, och inte peka mig i rätt riktning för att faktiskt hitta och använda funktionen?

Ja,... så sitter man där igen. Som ett enda stort vandrande frågetecken. Som den idiot man känner sig som. Man bläddrar febrilt igenom sex månaders flitiga anteckningar, men det enda de skriver en på näsan är OM DU LÅTER DET SLÅ PÅ RÖTT SKALL DU DÖ EN HEMSK OCH UTDRAGEN DÖD.

Ja, det hjälper ju. Tack så mycket!

tisdag 10 februari 2009

.blogg.

TAADAA!

nu har även jag tagit språnget ut i bloggvärlden..känns bättre än jag trodde måste jag säga!
och är literädd också med tanke på vem som har fått så mycket utrymme här..ni vet alla vem jag snackar, MISS HIM;)

och melina det är väll självklart att man får använda smileysar!! det kan man aldrig få nog av haha!

god natt!

slEmelie

AJ!



Kolla! Jag har fått värsta blåsorna på fingrarna.
Det är alla bendningar som orsakar dessa men.
(Okej, dom gör iofs inte ont men dom ser sjukt äckliga ut iaf!)

Det värsta är ju att det bara är att fortsätta benda i och med att jag har en hel del bendningar att sätta innan jag kan börja chilla.

Ikväll har ensemble 2 (jag, Emelie, Melina, Julia och Gabi) repat. Hrm, det gick väl ändå godkänt måste jag säga. Vi har endel kvar att jobba på, men det mesta är individuellt. Vi har dock en sak kvar att lära oss i låten The Ocean. Den slutar med ett Swing-parti som är för himla festligt alltså, men som sagt kan vi inte det än. Men vi jobbar på det =)

På torsdag kväll blir det rep också.

/Lina

Välkomna!

Hejsan alla skribenter A.K.A. klasskamrater. Visst vore det trevligt med både för och efternamn på alla filurer som skriver här?
Gå in på era inställningar och fixa det när ni har ork =)

Bloggmamman Lina

Numer 9 Numer 9 Numer 9 Number 9 Numer 9 Number 9 Numer 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 Number 9 turn me on....

måndag 9 februari 2009

Världens bästa klass. Världens bästa blogg.

Ja. Man vill gärna inleda med att säga att Lina är fantastisk som kommit med ett sådant här initiativ. För vem har inte längtat efter en gemensam Ellablogg? Man kanske inte har tänkt på det. Men visst har man längtat, innerst inne, efter ett gemensamt forum för oss. Eller hur?

Hur som helst, spelningar efter lovet - det känns ungefär hur bra som helst. Man längtar. Man hoppas. Man har ångest, bitvis, och känner stressen och pressen, men eftersom vi är världsbäst (för det är vi ju) så vet man ju innerst inne att man oroar sig i onödan. Vi rockar alltid. Så är det bara.

Det var ungefär det. Jag bifogade en gammal bild på Benny, en av våra fyra supergitarrister. The fantastic four, så att säga.

Paul vare med er!

Till min klass

Kärleken övervinner allt! ♥

Nuså!

Skapade denna blogg på jullovet, men nu tycker jag det är dags att vi kommer igång ordentligt. Så jag har äntligen tagit tag i detta och bjudit in alla i klassen plus Lise (vår lärare) som skribenter. Nu är det bara lite inlägg som saknas =)

Välkomna (både läsare och skrivare)
/Lina