fredag 28 oktober 2016

Höstlov.

Som skrivet var så hade vi spelning i förra veckan och därmed avslutade vi vårt första ensembleprojekt, med låtar som vi valt ur olika genrer. Den här veckan har vi kastat oss in i nästa projekt som heter ”Back to the Roots”. Vi får nu tillsammans välja låtar utav artister som vi inspirerats mycket av – när vi var yngre eller mer nyligen. Vi kommer spela en utav dessa låtar på invigningen utav Pride i Visby, redan vecka 46 – kom och se oss om ni har möjlighet!
Själva spelningen med stort S, den som avslutar hela projektet kommer vi ha vecka 50, även den i Visby.


Men först ska vi ha en veckas lov. Jag och klassens basist, Viktoria, är nu påväg först mot Småland och sen Göteborg. Det ska bli skönt att ha en veckas ledigt (jag är ingen morgonmänniska så jag ser fram emot att kunna sova till klockan tolv och gå i morgonrock en hel förmiddag, ja, såntdär), men jag är rätt säker på att jag kommer sakna skolan och klassen om bara några dagar.


På vår avslutning som vi hade idag blev jag överraskad av klassen med glass, paket och sång, eftersom att jag fyller år under ledigheten. Jag behöver knappt nämna att jag har den bästa klassen <3

Idag hade vi även ljudteknik med vår lärare Carin. Vi lärde oss om vad ljud egentligen är och sedan fick vi sitta och fortsätta spela in den midi-låt som vi började med igår, så rooooliiiigt! 


Som avslutning vill jag dela med mig utav en peppig låt med ett band som inspirerar mig mycket - här kommer den: Glöm inte att följa oss på instagram och facebook också (ellamusiceducation), där lägger vi upp mer info inför spelningar och massa annat kul!
Ha en fin Halloween!

//Sanna.