tisdag 31 maj 2016

GBHC out

Hallå Hallå!


Nu går terminen mot sitt slut och så avslutar vi också vårt andra och sista år här på Ella Music Education. Det är riktigt jävla tråkigt, speciellt när en har vant sig för mycket med att alltid ha tillgång till en repa och utrustning.
Vårt år har varit fyllt av spelglädje, bra samarbeten, turnéer som ballar ur, lite tvivel här och var, lite motgångar men å sicka framgångar, demo och EP inspelningar, textprojektsarbeten och många timmar i vampyrrepan.
För ca en vecka sedan så var vi på en turné som tog oss till Åbo samt Helsingfors i Finland och Stockholm. Det var superkul, mitt favoritmoment är när Bella tog tid på sig att placera basen i handbagaget på flyget och alla businessmänniskor i kön bakom blev jätteotåliga och väste "du uppehåller kön".
Då ingen av oss har körkort så fick vi flyga, åka tåg och buss överallt, fan det var jobbigare att göra det och kånka på väskan och gitarren än att rodda ett helt PA. Men shit vilka muskler en har nu då, skoja det händer ju aldrig.


                                                          5th street bar, Helsingfors


                                                            Cool turistbild, Helsingfors
Galet fan + GBHC, Twang i Sthlm


Vår EP 'As I Grow' har släppts också och innehåller dem tre låtarna Just kids, Burned out voice och Go down, har hört att den är en riktig höjdare! den finns tillgänglig på:


Tips; köp den

Peace out