måndag 8 februari 2016

Fårösundslife i Februari


Denna vecka är sista veckan vi är här och repar för nästa vecka ska vi på TURNÉ!!!Helt supercrazy att vi snart ska iväg igen. Var inte alls länge sen vi hade vår Gotlandsturné och så vips är det dags igen. Vi åker till Stockholm denna gång. Spelar torsdag 18/2 kl 19 på Kafé 44, Fredag 19/2 kl 20 på Fritidsgården på Duvnäsgatan och Lördag 20/2 kl 19 på Tuben i Farsta. Kommer bli så himla kul!

En hel del som vi fixar med nu innan vi ska iväg. Spons ska ju fixas, spelningarna ska bokas och affisch och pressmeddelande ska ut till alla er fräcka människor som bara LÄNGTAR efter er nästa chans att lyssna på oss. Så ja, vi har hållit på en massa med det. På min lott låg att fixa spelningar SAMT att boka bussen som vi ska köra runt i. Det har inte varit helt enkelt kan jag säga, för bussen var redan bokad av Calle Brobäck (Gotlands Kulturpristagare 2014). Som tur är så är Calle inte den omöjliga typen utan vi kom på en smart lösning, vi fick bussen. Så Calle om du ser detta, tack för det! Underlättar verkligen turnén. Kan även meddela det är kul att köra den där bussen. Hur kul det är att fickparkera med den återstår att se.

Avslutar med lite bilder som ni inte sett
Bungehallen en klar dag. Alltid öppet till 20! Det kallar jag service!


Bussen + packare. Som ni ser så hade vi dresscoden "ljusblått" den här dagen (förutom DJ Anaconda som verkligen jobbar hårt med sin image).Avslutar med en bild på mig (surprise) i avslappnad pose med utåtgående fotplacering.

På återseende
Elsa