måndag 27 maj 2013

Måne över Fårösund

Nu är vi hemma igen.

Igår avslutade vi turnén med en spelning i Positivparken i Frölunda (Göteborg). Det blev lite känslosamt och när vi skulle rigga ned spelades faktiskt Good Riddance - Green Day. Som i en high school-film! Spelningen i sig gick finfint, det var ett jättefint arrangemang och mottagandet var top notch. De tycktes verkligen gilla oss. Tack till alla på 1200 kvadrat! Vi vill också tacka Hannas föräldrar som bjöd på mat och husrum. Det har verkligen varit uppskattat! 

När vi skulle åka från Göteborg idag gick inte allt som planerat, dels kom vi iväg senare än det var tänkt, men så när vi skulle tanka i Mölnlycke kom Emma på att hon glömt sin jacka med plånbok etc. hemma hos Hannas pappa, så vi åkte tillbaka med lillbilen medan bussen fortsatte hem till Viktorias föräldrar i Mörteryd. När vi i lillbilen slutligen skulle åka från Göteborg för andra gången på mindre än en timme frågar Hannas pappa ifall vi inte glömt något mer och jag svarade "nej det hoppas jag verkligen inte". Men nu sitter jag, Alina, på min luftmadrass inne hos Hanna. För i all stress att skynda hemåt från Gbg glömde jag regnjackan med min rumsnyckel i. Kanske för att jag inte riktigt kan slita mig från turnélivet. 

På vägen mellan Göteborg och Oskarshamn, där vi åkte färjan ifrån, stannade vi alltså hemma hos Viktorias familj i Mörteryd. Där blev vi bjudna på mat och vi fick träffa och klappa massor av söta djur - katt, åsna, hund, get. Vi köpte även kulglass precis innan vi åkte därifrån.. Ett stort tack till Viktorias familj för maten och allt ni ordnat så fint för oss. 

Den här turnén har varit helt fantastisk och jag vill verkligen tacka mina klasskamrater för turnén men även för hela året i stort här på Ella. Jag är så glad över att ha fått lära känna er och spela musik med er. Nu är det en vecka kvar och sen lämnar vi Fårösund och drar ut på nya äventyr. Jag vill även å klassens vägnar tacka alla som bidragit till att den här turnén blivit av - föräldrar som bjudit på mat och husrum, arrangörer, ljudtekniker, alla som kommit på våra spelningar. Det har betytt väldigt mycket för oss. 

Nu kan jag knappt skriva sammanhängande längre för jag är så trött. Men det kommer fömodligen upp nån bild från turnén här framöver. Men först ligger fokus på att försöka ta igen sig samt bearbeta allt som hänt, att det just hände. Och så peppar vi för tvåornas releasefest nu på fredag!
/Alina i Harpya