lördag 20 april 2013

APRIL

Vi i ettan har nu startat upp det sista blocket för året (...snyft) vilket innebär att vi är i fullt sjå med att skriva egna låtar tillsammans med våra nya bandkonstellationer (woho!). Nu är det HURRICANE YOUTH och HARPYA som kommer att ge sig ut på turné, och den här gången kommer det verkligen att bli "le grande finale" för det här året. Vi bokar nämligen inte på Gotland för den här turnén, utan nu siktar vi in oss på fastlandet och de större städerna i Sverige. Det har gått väldigt bra för bokningsgruppen och som det ser ut för tillfället kommer vi att spela i Göteborg, Linköping, Simrishamn och Lund, men fler städer är på G!

Den här helgen har innehållit en blandad kompott av roligheter. Igår var vi några från skolan som åkte in till Fenix i Visby och kollade på när Meddie Blue och MaidaVale spelade sin sista deltävling i Livekarusellen. Det var fullkomligt briljant, som vanligt, så vi håller alla tummar och tår och hoppas på att de båda går vidare till finalen.MaidaVale
Meddie Blue

Idag var vi ett gäng som åkte ut med Calle, Gotlandsvetaren nummer ett, på en heldagsutflykt till ställen på södra Gotland. Dagen började i skolans café där vi samlades vid 8:30 för att förbereda matsäck och prata om reserutten. Under resans gång åkte vi förbi historiska byggnader, pittoreska fiskestugor och natursköna skogar. Vi var många med på utflykten så vi fick dela upp oss i två minibussar utrustade med walkie-talkies så att vi kunde hålla kontakt med varandra längs vägen. Calle kunde på så sätt berätta om de platserna och monumenten vi åkte förbi utan att vi behövde stanna. Vi kom hem vid 18-tiden, mätta och glada fullproppade med allt Gotland har att erbjuda.

Helgens betyg - Bättre än bäst

ELLA crew vid havet