torsdag 12 november 2009

Snoront..skulle man absolut kunna säga!


Nu ska jag, efter mycket påtryckningar från Lina och andra, skriva ett blogginlägg... Kanske inte min starka sida, men you gotta take one for the team!

Idag har vi haft ljudteknik och spelat in vår nya grymma låt- The Bones Of You. Det gick väll sådär. Det gick hemskt hemskt bra för vår allas Jonna! Men för oss andra medlemmar i The #9's gick det väll sådär. Men den kommer bli för himla bra när vi väl sätter den. Det är ju på grund av den berömda RECÅNGESTEN, som Liv så fint har berättat om, som det går lite sådär ibland i studion. :)

Idag har vi också fått ett glädjande besked att Linn som har gått Ella innan, vill börja spela trummor i The #9's. Så imorgon kommer jag att anmäla oss fem till Rockkarusellen!

Nått mer som har varit fantastiskt idag var repet vi hade ikväll! Det gick så sjukt bra och vi satte allt vi tog oss för, även den nya covern som vi bestämde oss för att köra igår. Ni som vill veta vilken det blir får helt enkelt dyka upp på vår spelning på Effes i Visby den 21/11! (Återkommer med tiden om spelningen).
Tack vare den här nya covern vi repar och repet ikväll har jag blivit en stolt ägare av en blåsa på fingret, som är miiiinst lika stor som en ballong! Men det är ju bara rock n' roll, eller?!

Peace out!