torsdag 5 mars 2009

Gotlandsturné

Hemma i Fårösund igen.
Denna vecka är vi på turné med våra två band och spelar låtar i udda taktart. Vi åkte till Hemse igår (onsdag) och spelade på fritidsgården där. Publiken var tyvärr i minsta laget, men vi rockade på som vanligt. Radio Gotland var där och intervjuade oss, och det går att höra detta plus ett litet smakprov på musiken via denna länk:

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&Id=1632660&BroadcastDate=&IsBlock=

eller klicka dig fram från sr.se, programmet heter Kulturen och sändes på P4 Radio Gotland, det går att lyssna online i en månad.

Idag, torsdag, var vi på folkhögskolan i Hemse och spelade där. Det var betydligt mycket mer folk och vi hade dessutom en stor scen. Det gick bra att spela, även om lokalen var en utmaning för våra ljudtekniker. Vi sköter ju allt själva med hjälp av vår fantastiska lärare Lotta, vi roddar, riggar, kopplar sladdar och gör allt som behöver göras inför, under och efter en spelning.

På lördag blir det turnéfinal på Rindi i Visby. Dessutom ska vi vara med i helgbilagan i lokaltidningen, Gotlands Allehanda, som intervjuade oss i onsdags. Så håll öronen och ögonen öppna! ;)

Blessings,
Miranda.