lördag 17 september 2016

 Nya Ella klassen 2016!  
WOHO! Jag (Linda) har fått äran att inleda bloggandet!  Let's Go!
Vi har nu bott, verkat, ätit, sovit här i Fårösund i tre hela veckor(Give or take a few dagar). Det har varit en tid av lära känna varandra, instrument, lokaler, fellow students på skolan, lärare, kursledare, internatet, området, spindlar och Ica. Med mera och mera och mer.

I helgen var vi på första konserten tillsammans. Som en del av Gotland Jazz och Blues 2016 spelade Ida Andersson Band och Sofie Reed på Leva Kungslador.
Vi fick det fantastiska tillfället att prata och hänga med Sofie innan spelningen och hon var bara hur grym som helst. Jätte schysst och en stor inspiration. Jag är fortfarande så himla imponerad över hur hon åkte till USA som 18-åring för att följa sin dröm. Och att hon sitter på scen med lixom...en dulcimer eller en lap steel guitar och stampar och spelar munspel och sjunger... lixom verkligen multitaskar. Det är beyond me. Att hon får ihop det. För mig kändes det det på någotsätt hopp ingivande att träffa Sofie, typ...allt är möjligt. 





Bägge spelningarna var röjiga och fett medryckande. Jag tycker det var jätteroligt att få komma iväg med klassen och bara lyssna på live musik tillsammans. Och igen så himla kul och givande att träffa Sofie också. <3


Här har vi ett klipp från en annan spelning, känner ni spänsstttn och energin?!... Woohff! 


Vi var alla gode trötta då vi kom hem, Nu ska jag käka lite middag. Potatisen ä klrt. Veg grytan till de = mumma. 
Until next time!

Lundström out!