måndag 14 januari 2013

Vårtermin

Hej!

Nu har vi ettor äntligen kommit tillbaka efter ett långt jullov och alla är laddade för en ny termin. När man trivs så bra här känns det som om två veckor lov har varit två veckor för mycket.
Den här första veckan har vi repat 24/7 på de nya låtarna i udda taktarter som vi har valt inför vårt nya block och vi jobbar för fullt med att få in nya sponsorer och nya ställen att spela på inför nästa turné som vi har mellan den 14:e och 20:e februari.

Vår senaste turné á la 60-70 talstema som vi hade innan jullovet gick riktigt bra och vi hade verkligen jättekul tillsammans ute "on the road". De här bilderna är tagna från vår spelning på Etage inne i Visby.




Stor fet kram

fredag 11 januari 2013

Hej från Meddie Blue



Hej!

Jag tänkte att det har blivit dags för mig att skriva ett inlägg här på bloggen, efter ett och ett halvt år på Ella…

Vi i tvåan har kommit tillbaka från jullovet rakt in i våra sista veckor av förberedelser inför våra respektive EP-inspelningar. Vi känner oss nog alla lite pressade inför det i och med att EPn kommer att vara den portfolio vi har med oss när vi söker samarbeten efter Ella. Dock tycker jag att höstterminen till stor del har lärt en att slappna av och lita på sig själv och sin musikalitet. Jag vet i alla fall att jag är mycket mer lugn än jag hade varit om jag skulle ha spelat in den här EPn innan det här året hade börjat. Det som brukar nå ut med musik är ju ändå det som känns naturligt och det uppnås ofta bäst när en inte försöker så himla mycket utan bara kör på instinkt.

En annan stor grej för oss det här året har varit att komma in i att synas med det vi gör, vilket ju uppenbarligen går lite sakta för mig. Jag känner en del motstånd mot att vara mycket online eftersom jag tycker att intrycken från sociala medier har en tendens att ta energi från kreativiteten, men det är något en får lära sig att balansera. 

Kolla gärna in min hemsida/blogg och facebook:

/Meddie