onsdag 21 december 2011

Julavslutning


En händelserik hösttermin har nått sitt slut. 12 nya fina ettor har börjat sin Ella-resa och vi fyra tvåor har fortsatt vår, som Woodstripe. Alla har utvecklats enormt och det har varit sjukt kul att få vara med och uppleva allas utveckling. Ni är så bra!
Det är en helt fantastisk utbildning vi går på, med grymma lärare som ger allt för att lära oss att bli riktiga musiker, att lita på vår kreativitet och att visa världen vad vi går för.
Ella betyder så grymt mycket för mig och jag vet att många håller med.
Tack för den här terminen!
Här kommer en bakom-film från Woodstripe, en glimt av vad vi har gjort de här månaderna. (För att påvisa vår skyhöga grad av seriositet....)
God jul och gott nytt!

måndag 19 december 2011

Woodstripe

Vi laddar upp inför senaste spelningen på hamnplan 3 december.
 Musik + julmust + Woodstripe = Pepp!!!

Uppriggning - spela - nedriggning

Idag har vi haft en privat spelning för folkhögskolan med en ensemble från ettorna och  åk två. Det var väldigt kul och framförallt att rigga upp i mitten av Ella-huset. Det blev väldigt mysigt och mer en klubbkänsla.

onsdag 14 december 2011

Ny livevideo -Woodstripe



Woodstripe + Katharina Nuttall


Imorgon, torsdag, kliver Woodstripe in i en studio i Stockholm tillsammans med Katharina Nuttall.
För att aldrig mer se dagens ljus.
Eller tja, det där sista var inte riktigt sant...
Vi ser fram emot att få proffs-feedback på vårt material och tips inför vårens inspelning av EP. Många bitar ska falla på plats och vi förväntar oss många hårda bud som "kill your darlings" och "ta bort hela låten, förutom det här 10-sekunders-partiet som faktiska är helt okej".
Nuttall är hård men väldigt rättvis och det kommer, med hennes hjälp, att vara ett än mer musikaliskt Woodstripe som åter kliver över Gotländska gränsen torsdag kväll!
Ser även fram emot att i studion återse förra årets Ella-pionjärer Mud Walk.
So long!

onsdag 7 december 2011

Two gigs done, one to go

Vi i ellaettan har nu gjort två av tre spelningar på vår Gotlandsturné. De har varit lyckade och vi ser fram emot att göra en grym avslutning på fredag på Fenix i Visby!

Vi vill återigen tacka våra sponsorer Englunds skor, S-TAC AB och Jannes Golv.



Luna Wildcat



Way Up High!

tisdag 6 december 2011

Woodstripe - going to the mainland

Vi, Woodstripe kommer alltså till Simrishamn imorgon onsdag den 7:e december och spela på Benka Di! 

Här kommer ett inlägg om vår dag! =)

Påväg från Fårösund till Klintehamn för att se Ella ettorna.

Vi stannade på en rökpause och fotopause. Jag skulle ta kort på "snön" men när vi väl stannande så var den borta :(

Luna wildcat
                           
Way up high

Vi har bytt bil till Ebbas mammas bil, större och bättre helt enkelt. Här väntar vi i kö på att köra på båten till Oskarshamn.

Vi är äkta (mac) data-nördar. Kan tillägga att vi faktiskt gjorde lite banduppgifter med att översätta vårt utskick till spelställen till engelska. Sedan blev det film!

måndag 5 december 2011

TOUR WEEK!


This week Ella year 1 is on tour!!! First stop is at Donnergymnasiet in Klintehamn tomorrow Tuesday at 12 o'clock. WOOOOO, we are excited! The tour continues on Wednesday in Slite at fritidsgården Bubblan at 7 o'clock & we'll wrap it up on Friday at Fenix Live in Visby at 7 o'clock.
We would like to thank our sponsors Englunds Skor, S-TAC AB and Jannes Golv for making this happen!

See you there!



Den här veckan är vi i Ella-ettan på turné!!! Vi gör vårt första stopp på Donnergymnasiet i Klintehamn i morgon tisdag klockan 12:00. WOOOOO, vi är taggade! Turnén fortsätter på onsdag i Slite på fritidsgården Bubblan klockan 19:00 och vi avslutar med att spela på Fenix Live i Visby på fredag klockan 19:00.
Vi vill tacka våra sponsorer Englunds Skor, S-TAC AB och Jannes Golv som gör det hela möjligt!

Vi ses där!

//Olivia, Alethe & Matilda

lördag 3 december 2011

Hamnplan ikväll!

Vi har nu både hunnit soundcheckat och ätit.

Nu är vi otroligt taggade inför kvällen!!
Vi hoppas på att alla tar sig ut i regnet och ner till hamnplan för att där rocka tills svetten rinner? För det är precis det vi tänker göra! ;)

Spänningen stiger - VI SES DÄR!

ROCKSKALLEN 2012

Detta är alltså årets händelse som det står om här nedanför. Det får man ju bara inte missa! =) Ella vann ju rockskallen detta året och nästa år den 28 januari spelar bland annat Woodstripe. Det kommer bli en grym kväll med mycket att erbjuda som ni ser på affischen. 

Gigs

Ella yr. 1 gigs next week!!!

Bilda


Ebba fick ett oväntat samtal för några dagar sedan av bilda. Idag kom detta upp på deras hemsida. Roligt! www.bildamusik.nu

torsdag 1 december 2011